2013. november 12., kedd

Könyvajánló 6

E héten a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium egy olyan könyvet ajánl, melynek írója november 29-én egy közönségtalálkozó és filmvetítés erejéig Rimaszombatba látogat, azt hiszem nem kell őt külön bemutatni:

Vujity Tvrtko

A pokol tanúja ... és ami azóta történt ...

Bővített válogatás új fejezetekkel
Pokoli-Angyali Kiadó Kft., 2013
(672 oldal)

Búcsúkönyvet tart kezében a kedves olvasó, a Pokoli és Angyali történetek sorozat legutolsó kötetét. Aki A pokol tanújával tart, lebilincselően izgalmas kalandok részesévé válik.
Bepillanthat egy lakatlan szigetre, a világ legszegényebb országának poklába, kacaghat egy csalókat átverő csaló furfangjain, átölelheti a világ legerősebb emberét.
Ám A pokol tanúja még ennél is többet kínál: Tvrtko beszámol arról, hogy mi lett a filmek, könyvek hőseinek további sorsa. Mi lett azokkal, akiket kifosztottak az afrikai levélcsalók? Hát a királynővel, aki siketsége miatt sosem beszélt, ma pedig már ezrek előtt tart lelkesítő beszédeket? Milyen csodát tett Magyarországon a kezek és lábak nélkül élő szónok, Nick Vujicic? Mi a titka?
Mindezek kívül vadonatúj fejezetek és egy teljes könyv, a Fertő, szülőknek kötelező! is helyet kapott a kötetben. A Fertő gyakorlati tanácsokat ad: mit tegyünk, ha elvetemült internetes bűnözők megpróbálják behálózni gyermekünket?
Tvrtko elviszi az olvasót abba a pokolba, amely nem távoli földrészek véres háborúiban, hanem akár a saját hálószobánkban leselkedhet ránk.

Olykor torokszorító, olykor meghatóan könnyes vagy éppen kacagtató, de minden esetben erőt adó történetek a világ valamennyi tájáról, földi paradicsomokból és nyomornegyedekből. Utazások Kolumbiától Albániáig, Magyarországtól Afganisztánig.
A pokol tanúja... és ami azóta történt... A nagy felfedezések most Önre várnak.

A könyv a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban megvásárolható, ára:14,90 Euró

1 megjegyzés: