2015. február 15., vasárnap

Programajánló február 16-22.

Aki siet, az még eléri a farsangbúcsúztató délutáni programját a losonci piacon 15.00-ig. Aki ennél kényelmesebb, az a vasárnapi ebéd után sétáljon egyet a városban ebben a gyönyörű napsütéses időben.

Aztán térjen be mondjuk a Nógrádi Múzeum és Galériába (ma 14.00 - 17.00 óra között vannak nyitva), és tekintse meg a Bacskai Béla festőművész életét és műveit bemutató kiállítást, én már láttam, tetszett, megéri betérni! Amúgy a tárlat március 15-ig tekinthető meg.

Február 20-án pénteken a Nógrádi Könyvtár szlovák szakirodalom részlegén 17.00 órától Vlado Sadílekkel lehet találkozni, ha sejtésem nem csal szülinapja lesz… A losonciaknak gondolom nem kell magyarázni ki ő, a blogon is többször szó volt róla.

A televízióból ismert Dumaszínház Fülekre is kivetette hálóját, ismét élőben találkozhatunk Hadházi Lászlóval, a műsorvezető Bellus István lesz. Jegyek elővételben 7 euróért a helyszínen 9 euróért kaphatók. Az önálló est a VMK-ban hallható és látható február 20-án 18.00 órakor.

A túrázókat gondolom a sár és a latyak sem tántoríthatja el a kitűzött céltól. Így lesz ez valószínűleg február 21-én is (szombaton), amikor a Novohrad-Nógrád Geopark által szervezett vezetett gyalogtúrán vehetnek részt, amely Sátorosbányáról indul és Fülekre tart. Jelentkezni előre kell február 19-ig.

Engedtessék meg nekem, hogy kicsit előbbre tekintsek: február 27-én (pénteken) 18.00 órától a losonci születésű Urbančok Larisa látogat el hozzánk, hogy beszéljen nekünk a Feng Shui titkairól, elmondja hogy teremthetünk harmóniát az otthonunkban, kérésre GUA számot számoljon, vagy csak úgy egyszerűen elmesélje nekünk mi történt vele, amióta nem láttuk... Aki ismeri, azért jöjjön el, aki pedig még nem ismeri - az pedig azért! Mindenkit szeretettel várunk tehát az Alapiskola Kármán-termébe, a belépés ingyenes.

Kívánok mindenkinek kellemes napsütötte hetet, találkozunk a rendezvényeken!

(a színessel jelölt szavakra kattintva bővebb információk olvashatók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése