2015. március 15., vasárnap

Programajánló március 16-22.

Ismét vasárnap, nem maradhat el a rendszeres heti programajánlónk! Március idusán pedig nem maradhat el a szokásos koszorúzás a Kármán-emlékműnél (16.30 órakor), utána pedig az ÜNNEPI MŰSOR a Vigadó színháztermében 17.00 órai kezdettel.

A Kármán Napok keretén belül kedden, vagyis március 17-én a Kármán József Alapiskola és Óvoda Kármán-termében nyitják meg 17.00 órakor a losonci református templomról szóló kiállítást, a megnyitón közreműködik a Serly kamarakórus és Hajdók Hajnalka.

Március 19-én (csütörtökön) ismét 17.00 órakor könyvbemutatóra és szerzői estre várják az érdeklődőket az Alapiskola Kármán-termébe, ahol Farkas Ottóval Hahnné Duray Éva beszélget.
Onnan csak pár lépés a Vigadó Lehár Kávéháza, aki siet, elérheti a Kármán József Színház DALOS ÉTLAP című zenés műsorát, amely 18.00 órakor kezdődik szintén csütörtökön. A helyek korlátozott száma miatt azonban nagyon ajánlott előre jegyet rendelni Csák Istvánnál a 0905 11 33 77 telefonszámon. A belépőjegy 3 euró, ezért a műsoron kívül kávé/tea is jár.

Március 20-án (pénteken) a Nógrádi Múzeum és Galéria várja az érdeklődőket 17.00 órára, Agócs Zoltán kiállításának megnyitójára.

Előtte akár a Szabó Gyula Emlékházba is el lehet szaladni, hiszen az szintén péntekenként tart nyitva, jelenleg az állandó tárlaton kívül Szabó Gyula grafikái tekinthetők meg.

Ha már kiállítás: Füleken is érdemes ellátogatni a Városi Honismereti Múzeumba és a Bebek-toronyba, ott ugyanis megnyílt a „Világok vára VII. - Nemzetközi fotókiállítás“.

Itt a blogon egészen március 18. vagyis szerda éjfélig várom a SVEJK VAGYOK című előadás belépőjegyeiért zajló játék helyes megfejtéseit, sorsolás majd élőben a csütörtöki Dalos étlap című előadás végén.
Úgy gondolom érdemes bekapcsolódni a játékba, és persze eljönni majd az előadásra, hiszen MIKÓ ISTVÁN nem túl gyakori vendég Losoncon! Belépőjegyek különben elővételben 7 euróért kaphatók a Városi Információs Központban, a Phoenix Könyvesboltban, az Alternative Virágüzletben és Barta Majoros Kingánál a Masszázsszalonban, ma délután pedig a Vigadóban is az ünnepi műsor előtt! Az előadás napján pedig (március 28. – szombat) a 19.00 órás kezdés előtt már 9 euróért lesz kapható ugyanaz a jegy, érdemes tehát előre megvásárolni!
Különben minden belépőjegy bekerül a sorsolásba, ahol a rozsnyói KALTENECKER SÖRFŐZDE jóvoltából 4 db AJÁNDÉKCSOMAGOT sorsolunk majd ki az előadás végén.

És meg egy jó hír: a SVEJK VAGYOK című előadásra érkező és onnan távozó nézőket a WAU TAXI kedvezményesen szállítja, nemcsak Losoncon, hanem a környező településekre is, ehhez csak annyit kell mondani, hogy „losonci anziksz”. A taxit a 0919 359 300 telefonszámon lehet rendelni.

Kívánok mindenkinek kellemes hetet, és sok szép kulturális élményt!
(a színessel jelölt szavakra kattintva további információk olvashatók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése