2015. május 21., csütörtök

Lánc, lánc...

Ezen a héten két érdekes dolgot tapasztaltam meg, mondhatni mindkettő a "láncreakcióhoz" kapcsolódik.
Az első a blog aktuális játékával függ össze. Úgy gondolom igazán csábító nyeremény(ek)ért folyik a játék, hiszen mindhárom blogpartner valójában a majdani nyertesre bízza a nyeremény kiválasztását, ráadásul már eleve azt is a nyertesre bízzuk, melyik blogpartnernél szeretne válogatni a lehetőségek közül!
És azt sem hiszem el, hogy olyan nehezeket kérdeznék, amint írtam óriási segítséget nyújt a blog keresője, csak a megfelelő kulcsszavakat kell beírni az üres mezőbe... És azt meg duplán nem hiszem, hogy nem tudnának a játékos kedvű olvasók magyarul, így az első szöveggel sem lehet gond. Hiszen annak megfejtéseként elég egy számot megírni.
És az meg extra bónusz, hogy a legaktívabb, tehát a legtöbb Láncreakciós játékba helyes megfejtéseket beküldő játékosok között a legvégén majd különdíjakat is kisorsolunk! Kell ennél több?
Szóval játékra fel, péntek éjfélig várom a helyes megfejtéseket!


Második érdekes megállapításom a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriummal függ össze. Mivel végre felújítják a régi városházát, az üzletnek költöznie kell. Ennek érdekében a közösségi oldalon egy felhívást tett közzé, amelyet én is megosztottam, sőt a tegnapi könyvajánlónkban is megemlítettem. Az emberek pedig láncreakcióban osztják a felhívást, de ami a legjobb, ötletek is érkeznek az anziksz fb oldalára is. Hálás köszönet minden segítségért!

És ha már segítség: amint arról már hírt adtunk itt a blogon is, a losonci Kármán József Színház új bemutatójára készül. A Bertold Brecht művéből Berlini liliom címmel készült átiratot 2015. június 7-8-9-én mutatják majd be a B. S. Timrava Színházban. Azért ez a három időpont, mert ezúttal ún. arénában fognak játszani, tehát a nézők is a színpadon ülnek majd, ezért a helyek száma az egyes előadásokra korlátozott. Óriási segítséget jelentene, ha minden kedves érdeklődő időben és előre megvenné a jegyét (például a Phoenix Könyvesboltban, vagy a Városi Információs Központban), ill. legalább előre jelezné, melyik előadásra szeretne helyet foglalni (akár a losoncianziksz@gmail.com e-mail címen is).
A csapat idén is részt vesz a Jókai Napokon Komáromban, előtte a losonci előadáson való részvételünkkel támogathatjuk őket, egyrészt anyagilag, másrészt pedig személyes jelenlétünkkel. Már több mint 25 éve működnek, az a legkevesebb, hogy minél többen kíváncsiak vagyunk az előadásukra.

Szombaton pedig az óvoda ünnepli 25 éves évfordulóját, már kiderült a műsor és a fellépők, kiállítók névsora is, mindenkit szeretettel várnak!
(Ezúttal is nagyon ajánlott a színessel jelölt szavakra kattintani, ott rejtőznek a titkok)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése