2015. június 21., vasárnap

Programajánló június 22-28.

(kattintással nagyítható)
Ismét eltelt egy hét, az iskolások már gondolom alig várják az utolsó kicsengetést a suliban, a pedagógus ismerőseim is erősen visszaszámlálnak… Kitartás!
Hogy kellemesen teljenek az iskolaév utolsó napjai, lássuk milyen kikapcsolódási lehetőséget kínál Losonc és környéke.

Aki ma mulatós zenére vágyik, az ugorjon el 17.00 órára Rimaszombatba, ahol a szabadtéri színpadon a Mulatós parádé csapata és az egyre népszerűbb Peter Šrámek szórakoztatja a közönséget. Jegyek a helyszínen 10 euróért kaphatók.

A Nógrádi Múzeum és Galériában augusztus 2-ig tekinthető meg Palo Macho üvegművész A fény szolgálatában (V službách svetla) című kiállítása.

Kedden, június 23-án a Radosinai Naiv Színház Sčista-jasna című előadása látható a losonci B.S. Timrava Színházban 19.30 órai kezdettel. Jegyekről semmilyen infromációt nem találtam, gondolom akit érdekel az előadás, az utánajár a dolognak...

Szintén kedden 18.00 órakor nyitják meg Salgóbányán a Geocsodák Házát, amely a Novohrad – Nógrád Geopark látogatóközpontjaként funkcionál majd. Bővebb információk erről a figyelemreméltó helyről ITT olvashatók.

Füleken június 25-én (csütörtökön) 17.00 órától a Városi Könyvtárban Lakatos Barbara gyógypedagógus tart előadást az autizmusról Hogyan segítsünk az autista gyermeknek a mindennapokban címmel.

Füleken immár tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Füleki Történelmi Várjátékokat, mégpedig június 26-28 között. Péntektől vasárnapig rengeteg műsor, attrakció, bemutató, kézművesvásár, íjászverseny és egyebek várják a látogatókat. Részletes műsor és tájékoztató ITT olvasható.

Június 26-án pénteken reggel 9-től várják az érdeklődőket a losonci városi strandra, ahol sportnap, versenyek, kultúrműsor, esti parti várja a vendégeket. A jegyek aznap 50 %-os kedvezménnyel válthatók!

És végül egy kis kitekintés: június 29-én sok szeretettel várják a Nógrádi Könyvtárba mindazokat, akiket érdekel az irodalom, szeretnek olvasni, beszélgetni, és nem utolsó sorban kellemes társaságra vágynak. 17.00 órától Madách Imréről zajlik majd az eszmecsere, akiről sokkal több érdekes dolog is tudható annál, minthogy megírta az Ember tragédiáját…

Kívánok mindenkinek kellemes hetet, jó munkát és kikapcsolódást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése