2015. július 26., vasárnap

Programajánló helyett...

kép forrása, receptekkel
Lassan két éve hozom minden vasárnap a következő hétre vagy hónapra szóló programajánlót, most érkezett el a pillanat, amikor sehol semmi olyat nem találtam, amit nyugodt szívvel ajánlani tudnék.
Erre mondják, hogy uborkaszezon.
Meg hogy a kivétel erősíti a szabályt.
Pihenjünk...

Jövő vasárnapig összeállítom az augusztusi programajánlót, reményeim szerint a magyar rendezvények terén is beindul az élet a nyár végével, kedvenc borászunk alig várja, hogy ismét Borkóstolót tartson (tagok jelentkezését várjuk a legutóbb sebtében megalapított BORKLUBBA), ráadásul az új helyre költözött Phoenix Könyvesbolt melletti nagyon kellemes hangulatú udvar adottságait is vétek lenne nem kihasználni...
Szóval tervek vannak, a megvalósításukhoz mindenféle segítség jól jön: már régebben akartam mondani, hogy örömmel venném olyan fiatalok és idősebbek jelentkezését is, akik rendelkeznek ötletekkel, némi kis szabadidővel, energiával, és szívesen vennének részt a mindenféle programok kitalálásában, szervezésében, stb.

A losonci anziksz mindenféle szervezettől, politikai párttól, egyebektől független kezdeményezés, azért hoztam létre, mert úgy gondolom, ideje felébredni a Losoncra oly jellemző punnyadtságból (szép szó, nagyon szép szó), ideje véget vetni az egymásra mutogatásból, és apró lépésekben haladni előre. Várom mindazok jelentkezését, akik szintén hasonlóan gondolkodnak és hajlandóak ezért tenni is.
Elvégre az élet kultúra nélkül is leélhető de minek...

Kellemes vasárnapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése