2015. október 28., szerda

A LÁNCREAKCIÓS különdíjakról

Ígéretemhez híven szeretném most egyrészt megmutatni a LÁNCREAKCIÓ elnevezésű játékunk legszorgalmasabb játékosaira váró különdíjakat, másrészt pedig az eddigi fordulók résztvevőinek táblázatba szedett névsorát.

Mivel blogpartnereim az egyes fordulók nyereményeit szolgáltatták, így nagy örömmel fogadtam többek között Farkas Ottó felajánlását, aki a Keserű az őszibarack című kötetével kedveskedik az egyik különdíjasnak. Mindhárom díj részét képezi Puntigán József tavalyi kiadványa is, amely a losonci Emlékhelyek és személyiségek címet viseli.


Második különdíjasunk majd az eddigi borkóstolóink borászának, Telek Andrásnak a borát kóstolhatja meg miközben a losonci személyiségekről olvasgat.


A harmadik különdíj nyertese pedig majd a rozsnyói Kaltenecker Sörfőzde kézműves söreiből kap három különbözőt az emlékhelyes kiadvánnyal együtt. Itt jegyzem meg, hogy decemberben újabb sörkóstolóra várjuk a Kalteneckert, ezúttal a téli sörei lesznek terítéken...


Lássuk tehát mindazok névsorát, akik májustól szeptemberig beküldték a LÁNCREAKCIÓ játékunk helyes megfejtéseit. Mindenki eldöntheti versenybe száll-e még a különdíjakért.


A táblázatban még nem tüntettem föl az októberi fordulóba eddig beérkezett helyes megfejtéseket, az azonban már most biztos, hogy csak egyetlen személy - Sperla Lucia - vett részt az összes (vagyis 6) fordulóban (már az októberit is beküldte). Úgy gondolom megérdemli, hogy az egyik különdíjat így sorsolás nélkül is megkapja! Kedves Lucia, kérlek válaszd ki melyik különdíjat szeretnéd: a könyvest, borost, vagy a söröst.
A maradék két csomagot pedig azok között sorsoljuk majd ki október 30-án a Phoenix Galériában 18.00 órakor kezdődő Szörnyek és kevésbé szörnyűek című kiállítás megnyitóján, akik a májustól októberig tartó időszakban 4 illetve 5 pontot gyűjtöttek be. Tehát legalább 4 vagy 5 fordulóba sikeresen bekapcsolódnak. Ismétlem: a beküldési határidő október 29. (csütörtök) éjfél!
Remélem ez így mindenkinek megfelel! Mielőtt bárki reklamálna, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez csak egy játék, a losonci anziksz jelenleg egyszemélyes projekt, nem áll mögöttem semmilyen szervezet vagy egyesület - így külön erre szánt költségvetés sem -, a nyeremények a blogpartnereknek és a felsorolt (természetes vagy jogi) személyeknek köszönhetőek.

Bízom benne, hogy a játékban résztvevők legalább akkora örömmel játszanak, mint amilyen örömmel ezt az egészet kitaláltam, szervezem és közzéteszem! A többi pedig csak hab a tortán! Érezzük jól magunkat!

Csütörtök éjfélig várom a megfejtéseket, pénteken pedig kiderül ki nyeri az októberi forduló 2 db nyereményét és a maradék 2 db különdíjat! (És hol van még karácsony...)

Frissítés (okt. 29. 9,30 óra): Lucia a boros különdíjat választotta, így a díjnyertes sört tartalmazó sörös csomag és a könyves csomag vár még gazdára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése