2015. október 8., csütörtök

Ezt már szeretem!

Remek kis hét van mögöttem többek között a blogszülinapi játéknak is köszönhetően, és úgy érzem egy fantasztikus hétvége van előttem, hiszen remeknél remekebb programok várnak ránk itt Losoncon (is).

Péntek estig tessék szépen memorizálni :-)

A hétvége hangulatát már péntek este megalapozhatjuk nagyon finom OLASZRIZLINGEK kóstolgatásával, hiszen 18.00 órától a Tarján Borház tulajdonosa, Telek András vár bennünket a finom nedűkkel, a felejthetetlen pogácsájával és szakértelmével, amelyet a kóstolgató nagyközönséggel is megoszt majd.
Kár lenne kihagyni ezt a csodás alkalmat, András megsúgta, hogy sikerült néhány olyan olaszrizlinget is beszereznie, amelyből már csak az utolsó néhány palack létezik. Tetszik érezni ezt a vissza nem térő lehetőséget?
Szóval pénteken, október 9-én este 6-kor mindenkit sok szeretettel várunk a Szabó Gyula Emlékházban. A 10 eurós belépőjegy ellenében az Emlékház jelenlegi kiállítása - Lóránt János Demeter képei - is megtekinthetők.


Szombaton kellemes kis délutáni programnak ígérkezik a PHOENIX Könyvudvar és Galéria rendezvénye, amelynek vendége Sári László író lesz. Ha értesüléseim jók, a Tibeti délután keretén belül nem csak érdekes beszélgetésre és dedikálásra lehet számítani! Tehát 15.00 órakor a Vajansky utca 6-os szám alatti kapun egyenesen Tibetbe juthatunk, vagy ha oda nem is egészen, de egy fantasztikus könyvbirodalomba egészen biztosan!


Nem tudom ki meddig marad a Távol-Keleten, Rimaszombatban este 19.00 órától Sárbogárdi Jolán egy másik életről álmodik majd. A Csavar Színház előadásában látható az IBUSÁR című produkció, amelynek főszereplője Molnár Xénia, Ragyolc szülötte. A jegyek elővételben 5 euróért, a helyszínen kezdés előtt 8 euróért kaphatók.

Vasárnap aztán CSIRIBIRI, no de nem zabszalma, hanem játszóház a gyermekeknek és a kreatív felnőtteknek is. Délután 16.00 órától a Magyar Kulturális Központban illatos szappanokat lehet majd készíteni Mács Katalin és Hajdók Hajnalka vezetésével, aztán amíg a szappanok dermednek készülhetnek a barátság karkötők is!

Jut eszembe, a héten Losoncon lépett fel az Eötvös Cirkusz, amelyben egy losonci fiatalember valósítja meg éppen álmait. Sajnos az utcán járva elfelejtettem a plakátjukat lefotózni, így nem tudom mikor van előadásuk, de ITT nézegethető a honlapjuk, a következő célállomás Balassagyarmat...

Még mondja valaki, hogy Losoncon nem történik semmi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése