2015. október 27., kedd

Fiatalosan :-)

Azt olvasom épp, hogy most van a vénasszonyok nyara, legalábbis a napi hőmérsékletek ezt mutatják. Ehhez képest én is nagyon élvezem ezt az október végi napsütést, pedig még igazán nem tartom magam vénasszonynak...
Remélem a fiatalok is kellemesen feltöltődnek napenergiával, annál is inkább mert közülük hárman most pénteken mutatkoznak majd be a losonci Phoenix Galériában, amely nagyon szívesen teret ad minden hasonló kezdeményezésnek.
Az előzetes programajánlóban még csak annyi szerepelt, hogy fiatal alkotók - mostanra megszületett a plakát és a rendezvény címet is kapott: Szörnyek és kevésbé szörnyűek.

A plakát Csillag Lajos munkája

A Vajansky utca 6-os szám alatt tehát október 30-án (pénteken) este 18.00 órakor nyílik meg a Gužák Klaudia festményeiből és Csillag Lajos fényképeiből álló kiállítás, amelyen Nagy Hajnal Csilla saját dalaival szórakoztatja a nagyérdeműt. A fiatalok kiállítását sokat tapasztalt barátunk, Szászi Zoltán nyitja meg.

Aki pedig lemaradt a most szombaton tartott könyvbemutatóról, az ugorjon el október 29-én 17.30 órára Fülekre, ahol a Városi Könyvtárban mutatják be Mária Adamová és Puntigán József: Losonc, az idő változásaiban című magyar, szlovák és angol nyelven megjelent kötetét. (Amely a Phoenix Könyvesboltban is megvásárolható).

Én pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy most csütörtökig várom LÁNCREAKCIÓ játékunk utolsó fordulójának helyes megfejtéseit, sorsolás majd másnap, október 30-án a Phoenixben!

Frissítés (nov. 4.): Rend a lelke mindennek, egy remek kis összefoglaló az eseményről  ITT olvasható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése