2015. október 6., kedd

Nyomtassunk!

Rendkívüli örömmel tölt el a sok megosztás a blog közösségi oldalán, szeretettel köszöntöm az újonnan érkező olvasókat is, és természetesen hálás vagyok az eddigi olvasóknak a támogatásért és a kedves szavakért!
Még ma éjfélig lehet játszani a TORTÁÉRT vagy a 2 db belépőjegyért a péntek esti BORKÓSTOLÓRA, a játékban való részvétel feltételei ITT olvashatók.
Szeretném további együttműködésre felkérni az olvasóközönséget: én ugyan igyekszem minden hónapban nyomtatott formában is terjeszteni a losonci programokat, jelenleg a Phoenix Könyvesboltból és a Nógrádi Könyvtár magyar részlegéről vihető el a kinyomtatott magyar nyelvű havi műsor, azonban nagyon örülnék, ha további helyszíneken is elhelyezhetők lennének ezek a cédulák. (Értelemszerűen olyan helyeken, ahol többen is megfordulnak).
Külön köszönettel tartozom blogpartnerünk, az M. K. Trade cég munkatársainak, akik gyorsan és profin kinyomtatják a losonci anziksz összes plakátját és a havi programokat is.  


Az internetező és nyomtatóval rendelkező közönség pedig akár otthon is kinyomtathatja a havi programot, reményeim szerint az októberi letölthető INNEN. Így adhatunk a szomszédasszonyunknak, a nagyszülőknek, stb., ill. mindazoknak, akik nem kedvelik a számítógépet vagy nem interneteznek.
Többször elmondtam már, hogy a legnagyobb segítség az, ha a közönség szervezi meg saját magát...

(Szóval éjfélig lehet tortát vagy borkóstolós jegyeket nyerni!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése