2017. március 9., csütörtök

A játék nyertesei

Játszani jó, játszani kell, számomra pedig külön öröm, hogy a losonci anziksz olvasói sosem hagynak cserben! Akik ma délután a Nógrádi Könyvtárba látogattak és meghallgatták Andrásfalvi-Faragó Zoltán előadását és megtekintették a fotóit, remélem legalább olyan jól érezték magukat, mint én! :-)


A Négy évszaknyi barangolás című könyvért meghirdetett játékba a blogon összesen hatan kapcsolódtak be, sajnos az egyikük válasza csak részben volt helyes, így öten kerültek be a sorsolásba. Mutatom is a neveket:


A helyes válaszok a következők voltak:
1. A fenti kötet melyik kiadóban jelent meg (vagy ha úgy tetszik könyvműhelyben)?
a. Mogyoró
b. Mandula
c. Dióhéj

2. Az alábbi képen milyen madár látható?





a. Szajkó
b. Szarka
c. Fakopáncs







3. És ez milyen virág lehet?




a. Tulipán
b. Kökörcsin
c. Kankalin







Fotósunk az előadás megkezdése előtt a fenti játékosok közül kisorsolta a nyertest: KEREKES Józsefnek kedvezett ismét a szerencse, a könyvet a helyszínen jelenlévő felesége át is vette. Gratulálok!

A losonci anziksz facebook oldalán egy egyszerű megosztással is fel lehetett kerülni a játékosok listájára, megjegyzem, hogy a látszat ellenére itt a könyv egy másik példánya volt a nyeremény.
Természetesen ez sokkal könnyebb feladat volt, így többen is kapcsolódtak be a játékba. (Vannak, akik többször is megosztották, de a nevük csak egyszer került bele a sorsolásba).

A fb játékosok "névsora"

Andrásfalvi-Faragó Zoltán ezúttal "örök nyertesünk" MÁNYA Márta nevét húzta ki a cédulakupacból. Hiába, akinek szerencséje van, annak szerencséje van! :-) Szívből gratulálok!

A galéria :-)
 
Végezetül pedig fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy a NÉGY ÉVSZAKNYI BARANGOLÁS című kiállítás nagyjából március 24-ig lesz megtekinthető a Nógrádi Könyvtár galériájában.

Lapozható fotóalbum a rendezvényről ITT és ITT is.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a kedves meghívást, a vendégeknek az érdeklődést! Üdvözlettel: Andrásfalvi-Faragó Zoltán

    VálaszTörlés