2017. március 6., hétfő

JÁTÉK könyvnyereménnyel

Remélem már mindenki feljegyezte a naptárába, hogy március 9, csütörtök, 17.00 óra Nógrádi Könyvtár: Négy évszaknyi barangolás!

Andrásfalvi-Faragó Zoltán 2014-ben Losoncon

Ismét egy kedves vendégünk érkezik, a természetfotóiból egy remek kiállítást is összeállított a kedvünkért, sőt ismét mesélni is fog, ahogy azt már tette 2014-ben az akkori első Klubszerdánkon...


Ráadásul Andrásfalvi-Faragó Zoltán: NÉGY ÉVSZAKNYI BARANGOLÁS című kötete most egyszerűen meg is nyerhető, csupán az alábbi 3 kérdésre kell megírni 2017. március 8. (szerda) éjfélig a helyes választ (természetesen a losoncianziksz@gmail.com címre). Másnap a könyvtárban kisorsoljuk a nyertest.

A kérdések:
1. A fenti kötet melyik kiadóban jelent meg (vagy ha úgy tetszik könyvműhelyben)?
a. Mogyoró
b. Mandula
c. Dióhéj

2. Az alábbi képen milyen madár látható?




a. Szajkó
b. Szarka
c. Fakopáncs







3. És ez milyen virág lehet?




a. Tulipán
b. Kökörcsin
c. Kankalin







Természetesen sosem kérdezek olyat, aminek ne lehetne utánanézni! Most segítségképpen megsúgom, hogy a szerző honlapján minden kérdésre könnyedén fellelhető a helyes válasz. :-)

És aki anélkül szeretne könyvhöz jutni, hogy a helyes válaszokat kellene keresgélnie, az egy egyszerű facebookos megosztással is esélyt kap. A közösségi oldalunkon ugyanis egy másik játékot indítottam, ahol a képet megosztók közül sorsoljuk ki azt a személyt, aki a fenti könyv egy másik példányát nyeri meg.
(Tehát itt is egy könyv a nyeremény meg ott is egy könyv a nyeremény, és itt is egy nyertes lesz és ott is egy nyertes lesz).

Jó szórakozást, csütörtökön mindenkit sok szeretettel várunk a  Nógrádi Könyvtárba (bejárat az udvar felől a szlovák szakirodalom részlegére)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése