2017. április 5., szerda

Könyvajánló 176

Vészesen közeleg a húsvét, ideje a locsolkodásra áhítozó kislegényeket felvértezni locsolóversekkel, mondókákkal, ehhez nyújt segítséget a Phoenix Könyvesbolt mai könyvajánlója. Persze ha húsvét, akkor előtérbe kerülnek a nyulak is, a másik két leporellóban róluk esik szó.

Radvány Zsuzsa
Szabad-e locsolni?
Mondókák, locsolóversek
Pro Junior Kiadó, 2013


Húsvét alkalmára kedves locsolóverseket és mondókákat taníthatunk gyermekünknek. A 8 oldalas leporellót a Phoenix Könyvesboltban 2,30 euróért vásárolható meg.

A legkedvesebb kis nyuszim 
Pro Junior Kiadó, 2016


Megtudhatunk egy-két jellemzőt, szokást a nyuszik viselkedéséről különböző környezetben. Ez a szintén 8 oldalas nyuszis leporelló 2,70 euróba kerül a Vajansky utca 6 szám alatti boltban.

 Radvány Zsuzsa
 A nyuszi harangocskája
Pro Junior Kiadó, 2006 



A színes, kemény táblás meséskönyvben nyulacska kalandjait izgulhatják végig a legkisebb gyerekek. A kötet az olvasás gyakorlására is kiváló.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyulacska. Ennek a nyulacskának volt egy szépen szóló harangocskája. Egyszer a nyulacska elment az erdő szélére, lefeküdt egy bokor tövébe, és a bokorra felakasztotta a harangocskáját... A népmese folytatása kiderül ebből a könyvből, mely gyakran ismétlődő kifejezéseivel remek segédeszköz a kisgyermekek szókincsének gazdagításában. Radvány Zsuzsa illusztrációival.
A 7 oldalas leporelló szintén 2,30 euróért kapható a Phoenix Könyvesboltban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése