2016. május 14., szombat

A JÁTÉK nyertese(i)

Nem tudom kinek milyen napja volt tegnap, úgy vélem a péntek tizenharmadika a losonci anziksz hűséges játékosainak meghozta a kiérdemelt nyereményt.
Amint azt minden rendes blogolvasó tudja, a héten zajló játékunkban a VÁROS SZÍVÉBEN kellett megkeresni az alábbi képen látható valamit, és megírni melyik losonci épületet díszíti.


Bár próbáltam csütörtökön némi rejtett segítséget nyújtani, SZÓVAL ÉS TETTEL csak az utolsó pillanatban érkezett be 2 helyes megfejtés. Hogy ne csigázzam tovább a tisztelt olvasók érdeklődését, máris mutatom merre kellett volna a többieknek is nézelődni:


Közelebbről:


Még közelebbről:


Ugye mondtam, hogy a főutca naposabbik, izé, aranyosabbik oldalán van... (az első képen az Arany utca bejárata is majdnem látható...).

Amint említettem a helyes megfejtés beküldői ketten voltak, Bolyós Csilla és Bolyós Zsolt, egyébként a FOLK LC tagjai. Közös megegyezés alapján a sorsolás ezúttal elmarad, testvériesen megosztoznak a nyereményen - az eddigi városnéző sétáinkról készült 10 db füzeten és az egy darab korabeli képeslapon, amelyeket Puntigán József ajánlott fel.



A nyerteseknek gratulálok, ma délután 2-kor ismét alapot szolgáltatunk egy újabb városnéző füzet létrejöttéhez, ezúttal Apátfalva és Alsó Szalatna lesz az útirány. Reméljük addigra az eső is eláll, ha nem, akkor majd közben autentikus hangulatban elénekeljük a Séta az esőben című örökzöldet... :-)

JÁTÉK LESZ a jövő héten is, a Kármán Színház legújabb bemutatójára lehet majd belépőjegyeket nyerni! Holnap pedig hozom a szokásos heti programajánlót.

Kiegészítés (május. 15.): a tegnapi sétára sietve elfelejtettem megírni milyen célt szolgált ez a megfejtendő valami: lámpavas volt, tehát lámpát tartott. Hogy mikor és milyet, azt talán helytörténészeink tudnák megmondani... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése