2015. október 31., szombat

Egy játék véget ért - a nyertesek

Tegnap este egy nagyon kellemes, fiatalos, jó hangulatú kiállítás megnyitóján vettem részt, ahol Guzsák Klaudia rajzai, Csillag Lajos fényképei adták a néznivalót, Nagy Hajnal Csilla ukulelén kísért dalai pedig a "hallgatnivalót". A képek remek és egyedi handmade ékszerekkel együtt a Phoenix Galériában megvásárolhatók, a többi már kiállított alkotással együtt.
Mivel a megnyitó kellemes családi hangulatban telt, nem akartam a sorsolással nagyon megzavarni az épp kialakult társalgást, így azt csak a háttérben tevékenykedve "zavartam le". De így is a fiatalok sorsoltak, csak elmaradt a dobpergés...


Lássuk tehát az októberi LÁNCREAKCIÓ játékunk nyerteseit. Illetve előtte a helyes megfejtéseket:

1. Hétvégén városnéző séta, amely a losonci templomokat veszi sorra. Melyik neves személyiség esküdött örök hűséget párjának a losonci katolikus templomban 1894 nyarán?
a. Madách Imre író Fráter Erzsébetnek
b. Hubay Jenő zeneszerző Czebrián Rózának
c. Ráday Gedeon főispán Teleki Borbálának

2. Napjainkban végre megújul a losonci zsinagóga, amely a jövőben kulturális rendezvények színhelye (is) lesz. Milyen magas a kupolája?
a. 35,4 m
b. 38,6 m
c. 40,0 m

3. Ha ősz, akkor Színházi Fesztivál, Losoncra a Kassai Thália Színház, Fülekre a Komáromi Jókai Színház látogat(ott) el a Nebántsvirág ill. a Különös házasság című produkciókkal.
Komáromban 1952 őszén alakult meg a jelenlegi színház elődje, hogy is nevezték?

a. Állami Faluszínház
b. Thália Színpad
c. MATESZ – Magyar Területi Színház

4. Természetesen nem maradhat el nyelvhelyességi kérdésünk sem, melyik mondat van helyesen leírva?
a. Ezen a katasztrófa sújtotta vidéken folyton ugyanazt játsszák, maradjunk itt, hadd lássam végre!
b. Ezen a katasztrófa súlytotta vidéken folyton ugyanazt játsszák, maradjunk itt, had lássam végre!
c. Ezen a katasztrófa sújtotta vidéken folyton ugyanazt játszák, maradjunk itt, hagy lássam végre!

Összesen hat helyes megfejtés érkezett, és mivel ezúttal 2 nyeremény közül kellett választani, a válaszadók megírták azt is ki melyik díjnak örülne. És mint akik összebeszéltek pont hárman választották az egyiket, hárman pedig a másikat...
Tehát:
1. A Barta Majoros Kinga Masszázsszalonja által felajánlott nyereményt, egy váll- és hátmasszázsra jogosító ajándékutalványt az alábbi megfejtők választották:
 
1. Sabatsky Erzsébet
2. Sperla Lucia
3. Mánya Márta

Közülük sorsolással SPERLA LUCIA nyerte a masszázst, a már beharangozott boros különdíj mellé. Gratulálok!

2. A Sol Campana SEW esküvő- és rendezvényszervező cég felajánlását, egy partykellékekből álló csomagot pedig az alábbi játékosok szerették volna megnyerni:

1. Balázsné-Kelemen Mária 
2. Korponai Tamás
3. Benedek Viktória

Közülük sorsolással KORPONAI TAMÁS nevét húzták ki a kosárból a fiatal alkotók. Szintén gratulálok!
E-mailben mindkét nyertesnek megírom hol és miképp veheti át a nyereményét.

És most térjünk át a különdíjakra! Mutatom először a táblázatot, amelyből kiderül ki hányszor játszott. Amint azt már megírtam, Sperla Lucia volt az egyetlen, aki a májustól októberig tartó összes fordulóban részt vett, így őt eleve díjjal jutalmaztam. Lucia a boros csomagot választotta, így a maradék két nyeremény gazdáját szintén sorsolás döntötte el.


A sorsolásba a 4 és 5 pontot begyűjtött személyek nevei kerültek be, tehát összesen nyolc név. 


Először a Kaltenecker Sörfőzde kézműves söreit és Puntigán József kiadványát tartalmazó csomagnak kerestünk új tulajdonost, aki MÁNYA MÁRTA lett. Gratulálok!


Másodszor Farkas Ottó felajánlása, a Keserű az őszibarack című kötet és a losonci Emlékhelyek és személyiségek című kiadványnak az új gazdáját sorsoltuk ki, ezúttal BALÁZS MÁRIA nevét tartalmazta a kihúzott cédula.
Szintén gratulálok!
Mindhárom különdíj a PHOENIX Könyvesboltban várja a nyerteseket, a szokásos nyitvatartási időn belül átvehető.

Szeretném megköszönni minden blogpartneremnek a türelmét, a felajánlott nyereményét, a játékban részt vevő olvasóknak pedig a kitartását és támogatását. Az összes nyertesnek szívből gratulálok, a május-augusztusi játékok ITT vannak összefoglalva, a szeptemberi pedig ITT olvasható.

Egészen biztos vagyok benne, hogy játék lesz még az idén, azt még nem sejtem milyen és mikor, de lesz!
Addig is kellemes napokat, holnap hozom a novemberi előzetes programajánlót!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése